susah tidur

salam saya nak tanya anak saya baru 1 bulan lebh.sejak dua menjak ni dia susah betul nak tidur.kalau tido pun tido kjp ii je.tido x sampai berapa minit.kalau siang tu berjam jam x tido risau overtired.dah bedung dah pasang whitenoise apa semua x jalan jugak.kalau dlu masuk kan kat buai dia tido skrg masuk buai je nges.nak buat mcm mana ye? dah buat macam macam x leh tido jgk

2 Balas

selalu org kata nak naik2 bulan tu mmg begitu la tu sis...kdg2 kena check perut dia..pampers dia...