macam mana sakit contraction?

Salam, saya dh 37week , n xde pengalaman bersalin normal nk tau mcm mana sakit contraction tu?

23 Balas

Sakit 5 minit yg x boleh bincang, lepastu lega dan repeat lagi sakit. Sakit tu mengeras semacam. Hahah susah nak bincang lah sakitnya 🤭🤭

sy rasa mcm segala organ dlm badan diblend hancur😂😂😂 (induce pil)

Sakit xtau nk cite...ha tu la.sakit nya..lau blh tahan tu..bkn la.tu contraction...hihihi..sakit perot..len mcm skli pinggang sakit....