Bila pam susu badan keluar sikit

Salam. Saya bersalin anak pertama dan baby masih di nicu. Sekarang terpaksa pam susu sebab taknak bagi bengkak. Bila sekali pam, keluar 1 - 2oz je. Boleh ke kalau saya minum milk booster walaupun tak pernah bf baby lagi? Saya takut jadi banyak susu tapi bila pam keluar sikit je 😅#firstmom #firstbaby

13 Balas

Okay dah tu dapat 1-2oz sekali pam. Cukup untuk baby dalam hari. Tinggal nak jaga jadual pam je setiap 2 jamu untuk maintain demand and supply