Suara bertukar 🤭

Salam.. Saya baru masuk 21w. Anak 1st jd semua new experience. Alhamdulillah xde alahan apa2 yg teruk. Syukur sgt. Cuma nk tanya ade ke puan2 yg simptom pelik mcm sy? Suara saya bertukar mcm org sakit tekak tu. Tp xsakit pun. Memang since awal pregnancy lagi haha. Lama2 jd bahan jenaka saya saja. small price to pay insyaAllah. Ada tgk di YouTube mmg ada yg perasan suara makin dalam bila pregnant. Tp xada kenalan saya yg experience camni hihi. Kalau ada share la ye. semoga dipermudahkan segala urusan semua!

1 Balas

alaaa mommy ny. .ade plakk ye tukar2 suqra. .slalu nyaa ngidam je yg pernh dgr. .ny btukar suara. .🤣🤣