Ngndung Tapi Ada Fibroid

Salam.. Saya Baru keguguran smlm.. Dah check dlm vagina mmg uterus kosong tpi diorg tkot juga sbb kandungan luar Rahim.Patut la sakit die ya amat skit kalah sengugut.. Sedih saya rasa.Anggap la xada rezeki. Pastu mse scan tuh doc found out yg saya ada fibroid agk bsr jugak lah. Saya xtau sama ada nnti just Cuba ngndung ngn fibroid tu ker atau ptt saya buang fibroid tu dlu then bru pregnant .

1 Balas

Better uruskn fibroid tu dlu sis.. sbb tkot fibroid tu gngu tumbesaran baby.. tkpun jumpa pakar mtk nasihat..

4y ago

Insyallah. Esok akn jmpe doc..