Memerlukan Bantuan

salam. saya bakal melahirkan anak pertama in few days in sha Allah, sedang menunggu hari. anak saya sebenarnya anak tak sah taraf, dan keluarga saya tak tahu pasal ni. niat nak besarkan dia dan once dah besar sikit baru inform keluarga dan berkahwin terus. saya tengah ada masalah kewangan untuk melahirkan anak saya. dan saya sangat buntu. saya nak tanya sesiapa yang dapat bantu saya especially yang berada di johor sebab saya kat sini, untuk saya biaya kos bersalin saya. saya tak sempat cover kos bersalin sebab saya baru bekerja dan bebaru ni pindah rumah sebab rumah lama dah ada penghuni baru jadi terpaksa pindah. kalau ada yang dapat membantu saya nak sangat berjumpa dahulu sebelum bantu saya agar dapat lihat situasi saya untuk elakkan mana mana pihak salah sangka dengan saya. harap ada yang dapat bantu sebab saya tengah sangat buntu. moga Allah permudahkan segalanya ❤️

1 Balas

sorry ya. kalau anak x sah taraf, nak discharge perlu kan waris. hanya keluarga je boleh discharge kan. x kira la mak ayah adik beradik. bf ke kwn ke semua xboleh discharge kan. kalau swasta xde mslh. tapi kalau gov, mmg perlukan waris.

2y ago

ya kak, saya bersalin di swasta nanti. sebab takut stuck di bahagian discharge.