1st baby

Salam mommies... Nak tanya ada tak sini yg pernah bersalin dan berpantang sendiri2 tanpa ada keluarga d sisi?? Cuma ada suami ja d sisi.. Sebab tinggal d perantauan.. Ni nak bersalin dan berpantang 1st baby.. Nak tau pengalaman mcm mana ?? moga d beri kekuatan kepada diri ini dan suami nnt, In Shaa Allah.. aamiiinnn?

1 Balas

Amiin2 ya rabbal alamin..yg pnting sist jgn bwt krja yg berat2..mndi kan baby..masak ..cuci kain smuaaanya biar suami yg bwt..sbab bdn sist msih lemah lagi tu