Baju baby girl

Salam, sy ada baju baby girl dlm umur 3 - 6 bulan nak bagi kpd sesiapa yg sgt memerlukan.. Anak dah tak muat, nak kemas almari.. Kalau ada boleh drop no fon dkt bawah yer..

29 Balas

Waalaikumussalam, semoga sis yg menderma dan yang terima derma sama2 dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan ye. Aamiin 3x 🤲🏻🌹💕 Bagus sangat inisiatif sis ni, bantu golongan yg kurang berkemampuan. Teruskan ye sis 💕. Sedih bila teringat ramai orang yg kat luar sana tu hidup susah 😭, tambah2 lagi sekarang musim covid.

Saya nak baby da 2 bulan.. Kebetulan mmg xde da bju.. Coz mase ngandg kan afeeya baju semua da buang.. Ngat da xnak ada bby.. Mane tahu excident... 🤭Yg ada nih pown beberapa lai baru beli n org bagi.. 0173999914

Maaf ya.. Baju 3 - 6 months sy dah distribute.. Tinggal baju newborn baby girl shj.. Postage sendiri ya.. Nak bg dekat org yg SGT memerlukan..

01112653908 ain , sis chat ja saya belum ada kesempatan mau beli duit tak cukup lagi banyak hal mau di uruskan 😭

3y ago

Semoga dipermudahkan urusan dan murah rezeki ye. Aamiin 🤲🏻

0195148115 tgh tggu hari persiapan belum lengkap pakai barang kakak dia je yang dulu

Hai saya nak jual pampers saiz s belum buka lagi , dryperz ape ape comment ur num

3y ago

Okay jap saya pm sis

Sye nak sis 0162451783.. Dri batu pahat johor

thniah..smge dmurahkn rezki #TAPSupermoms

nak tye ad lagi ke baju2 tu?

sya nk Area Alor Setar.. 0166177075