Ketuban banyak

Salam, saya 34week. Sebelum ni cek GDM xde. Tapi saya memang kuat makan manis2. Tadi baru tahu air ketuban saya banyak. 25. Membuatkan saya risau😔 sape pernah mcm ni ? Saya kena minum air gula untuk kali ketiga. Harap2 baby sentiasa baik & sihat. Aamiin.

1 Balas

Selalunya kalau air ketuban banyak ni sebab sangkut GDM. Tapi kalau boleh kurangkan lah makan manis. Apa apa pun semoga sis dan baby sihat-sihat je