GDM SANGKUT

Assalamualaikum.. ni saja nak curhat.. sedih bila result gdm tinggi.. 11.24 ? tinggi gila! Tak terkata time doctor explained suruh cek balik gula dlm darah 4/2 ni guna glukometer.. Pagi, tengah Hari & mlm.. ahh~ tak suka cucuk2 jari ni.. sakit.. lebih lagi dgr kena kencing manis time pregnant sangatlah bahaya... Stress dibuatnya.. tak tahu dah nak kata apa.. saya redha Dan dlm masa Yang Sama still nak usahakan kesihatan baby time ni.. dahlah diri ni lemah gila, ditambah pulak kena mcm ni... harap2 dapatlah hilangkan kencing manis ni... Taubat dah makan makanan & minuman manis2. Harap minum susu HL Tu tak la menaikkan gula saya. Demi baby ni, nak tak nak kena bertahan.. hope baby & saya sihat sentiasa... Doakan saya ya mummy2..

1 Balas

Wasalam. Ayo tinggi. Sy 10.4. ingatkan dh tinggi dh. Jaga mkn n stop manis2. InsyaAllah blh.

4y ago

Baby sy dh lahir dh. 😅 Sy Jaga pun still Ada cheat day hehehe