Baby Besar

Salam. Saya 14 weeks pregnant. Tadi pergi scan, doktor ckp baby macam dah besar, macam dah 4 bulan. Siapa ada pengalaman macam saya jugak?

5 Balas

Kalau awak buka buku kat kk , next appointment awak boleh bagi tahu nurse . Selalu kk first scan masa 36 minggu tapi maybe kalau awak cakap kat nurse dorang akan follow up awak punya baby untuk make sure everything okay . Selalu kalau dah repeat scan and size baby still makin besar , doc dari kk akan bagi surat untuk refer ke hosital untuk further check up

2y ago

sama mcm saya..saya 12 minggu tp cek p scan td doc kata bby saya 13 minggu lebh sbb nmpak besar bkn saiz 12 minggu..pening gak