tiroid time pregnant..

assalamualaikum ibu² sape pnah kne tiroid time mengandung?? bley share cara² nak bagi sembuh x.. #mommybuntu

3 Balas

Waalaikumussalam, maaf setakat ni saya takde experience kena tiroid masa pregnant. Saya tolong upkan soalan ni ye. Mungkin Ibu2 lain boleh share pengalaman. Semoga dipermudahkan urusan dan cepat sembuh daripada tiroid ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

3y ago

ape masalah nye kalau dia nk bertanya x suka tk perlu la ade dalam apps ni..suke sangat sebok hal org..dia tu sebenarnya cemburu kn

saya tiriod sblm pregnant... tp drh normal cuma skrg saya kna buat xray ultrasound kt hospital Taiping nk tgk keadaan sbnr

Saya on off sis...doc hanya monitor je..