Kelengkapan Baby

Salam sape due dkt sini bulan 11? Mcm mne persiapan? Da siap semua ke? Sye semua da sttle beli.. Tapi belom basuh and pack lgi..

44 Balas

Saya..6/11/19..Alhamdulillah smua dh lengkap barg baby dn barng berpantng..

Saya dah siap pack letak dalam kereta. Tinggal nak gerak je insyaAllah 😂

Sy 3hb 11..smua dh bli n bsuh..cm xpack je lg sb spruh brg bby ad dkt kg..

4/11. Baru je settle beli barang. Tapi belum basuh dan pack lagi. Huhu

Boleh dh mommy siap2 basuh n packing...x lame dh tu klu bln 11...huhu

due 1/11 brg dh ada.. basuh sdh.. cuma blm pack.. 😂 skg dah 33wk

Wahh xlame lg jek tu sis.. Smoga dipermudahkan smue nye 😍

sy due 9/11 baru beli sikit n blum cuci lgi pkaian bby

12 .11 blum prepare pape lgi buln 10 ni bru nk sttle smua

Saya due 8/11. Semua brang da ada. Tinggal nak pack je.