JUMPA DIETITIAN SEBAB GDM

Salam Hi, sapa pernah jumpa dietitian boleh share pengalaman tak, kena amik air kencing dulu kan pagi tu. Lama tak? and sorang2 ke

2 Balas

Sy jumpa je dietitian. Takde pun duruh ambil air kencing. Jumpa dietitian sbb kena dgr ceramah je bukan dia check pun. Paling2 check bsp je la kot tp i tak kena lah. Sbb kenapa nak ambil air kencing?

3mo ago

Hehehhe saya punya ceramah by online. Lega tk payah ulang alik kk 🤣

saya pernah tp xde plk kene ambk air kencing msa tu pergi klinik rmai2 skali 🥰 smua ibu gdm , btw sy gdm on insulin .