Garam gula

Salam sampai umur berapa xleh bagi garam gula pd ank ya ?

3 Balas

Baru balik check up baby 9 bulan. Nurse cakap dah boleh bg makan roti biskut kek. Terkejut gak sy tadi. Hihi lepas ni takyah masak lauk baby dah nak keluar. Sumbat je apa kita makan. Tapi berpada la, jangan minum boba bagi baby. Mau obes nanti😅

10mo ago

saya bg makan lauk yg sama dgn saya, cuma beza saya asingkan siap2 sebelum tambah garam gula.. tp roti still tak berani nak bg walaupun cakap boleh, sbb biasa nak buat roti ni banyak jugak gula kena letak.. 😅

misi tempat sy ckp 9bulan bby da boleh mkn ape je.tp bkn la yg masin sgt dan terlalu manis

2 tahun