Selamat Bersalin..

Salam puan2 dlm ni sy da selamat bersalin secara normal + vaccum dgn berat baby 2.64kg baby boy 38w+..Gudluck ibu2 yg lain.. Experience sy xseronok utk dicerita.. Moga dipermudahkn urusan ibu2 yg lain..

11 Balas

Tahniah.. Selamat berpantang... Xpe.. Pengalaman bersalin x best.. Semua org ade pengalaman masing2.. Apa yg penting baby dan si ibu sihat.. Insha Allah... Semoga semua ibu2 yg bakal melahirkn anak dipermudahkan segalanya.. Sihat sejahtera.. Begitu juga sy yg meghitung minggu je ni.. 😊😊

4y ago

Alhamdulillah in sha Allah moga dpermudahkn urusan puan..

Xpe jnji bby n mommy selamat n siht. Congrats n selamat berpantang💐😊

4y ago

Tq 🌷

Xpe la.. yg penting selamat ibu dan anak.. Alhamdulillah 😊

Tahniah mommy, dan selamat berpantang ya 😊😊💐💐

Alhamdulillah n tahniah... Selamat berpantang...

Sy vacum jugak ank ke 3....tp xrasa pon kene vacum tu

4y ago

Mmg xsakit pn sb sakit lain lbh kuat lg dr itu

Apa yg x seronoknya? Teringin plk nak tahu..😬

4y ago

Hahaha. Kwn sy yg vakum pn xnk cerita pengalaman. Anyway, congrats n slmt berpantang sis😄.

Sis sy nk tny kenapa kna vaccum??

bby kecik tp knp ye kne vakum ?

4y ago

Sb baby da nk lemas

Congrts. Slmt berpantang