pendarahan

salam. normal tak ya lepas bersama ada keluar darah? sekarang saya dah 12w..

10 Balas

sy pun pernh mcm tu msa 17w...trus g hospital..dr ckp krgkan bersama tp sy puasa trus sb tkt amek risiko..lg satu dr pesan...krgkan tembak dlm sb blh menyebabkan baby matang awal, nt delivered awal sblm masanya...

sy masa 10w Ade bersama,esok pagi tu Ade darah sikit,tapi tengahari dah xde..sy Ade bgtau nurse kkia ,dia ckp kalau berterusan pegi hsptl terus.. alhamdulillah harini 12w,baru scan td dekat kkia semua ok.

better ke klinik terus sis. bahaya bleeding lps brsama. sy gugur 11w sbb kerap bersama. doc suruh hold bersama sampai 5bulan utk kandungan yg skrg ni.

kalau drh xbhenti keluar bterusan walaupon sikit seeloknya jumpa doktor ye sis..semoga dpermudahkan...

tak normal. better to go hosp (emergency) . mcm sy dlu, last2 kena warded and baby is gone.

tak normal.. elok g check dulu. lepas tu "puasa" la sat nohh.. sayang anak kan..

awal kehamilan tidak digalak kan untuk bersama sis sebab kandungan belum kuat

x normal sis refer doc cepat2

tak normal..better g Klinik

xnormal