Pendarahan selepas bersama

Saya dah pantang 100 hari, pertama kali bersama rasa pedih sedikit + ada darah. Selepas itu ada darah tekstur spt keputihan keluar. Malam kejadian rasa pening2 darah keluar lagi, lebih banyak berbanding selepas sesi bersama ptg tu. Mengalir ke kaki (tido saya tak pakai spenda). Dan bukan darah jahitan. Dia darah dari dalam. Normal ke? #firstmom

8 Balas

Cuba jumpa pakar dear. Takut infection. Semoga dipermudahkan urusan ya. Take care mommy 💕

Bagi saya kalau sampai dah berdarah macam tu, tak normal. Kena pergi klinik untuk pemeriksaan lanjut.

Xnormal tu kalau sampi berdarah byk sgt. Takat pedit skit2 tu bise sbb kering. Cek dlu sis

x normal keluar darah slps bersama.. tolong prgi klinik..dan blh jd itu darah haid..

sye bsama lps 4 bln.. pedih tu ye tp x de la smpi bdarah2..

period kot

period ke?