Tak ada morning sickness

Salam.. normal ke saya nk masuk 6 minggu tak ada morning sickness?

2 Balas

Mintak dijauhkan alahan sis. Kalau ade nanti tak larat. Sy dari awal takde ape2 alahan. Suami yg kena.

normal tu sis .. lebih baik x da alahan , bukan senang nak atasi alahan tu haa 😂

4y ago

x semua org sama .. sya pregnant anak girl , trok sgt2 alahan sya .. dahtu sya pregnant anak boy , dri mula smpai bersalin x da alahan langsong .. tu kalau sya laa 😅 tpi ada org x da alahan , baby girl ..