Usia kandungan 9 minggu dah nampak perut?

Assalamualaikum tumpang tnya. Normal ka kalau kandungan baru usia 9 minggu tapi dah nampak perut. Sblum ni perut mmg buncit tapi tak la nampak tapi tambah pregnant lagi nampak? Normal ka atau tidak#seriusnanya #ingintahu

1 Balas

normal je. kalau kita jenis chubby.. mmg akan timbul sikit perut tu. so, kita kontrol lah mkn. jgn mkn yg manis2. nti sangkut masa test air gula tu plak. then.. kalau bdn besar sgt, cepat mengah nk jln especially baby dah makin besar.