celahan gelap

salam, normal ke kalau 2nd trimester. ketiak dengan leher kita ada garisan gelap?? ada tips tak nak bagi cerah balik? ada baca sebab hormon. tapi obvious sangat gelapnya.

18 Balas

normal . sy dlu blkng leher dn bwh bibir . xda cara . lepas besalin bru ok .x prasan bila start hlg, 😂mgkn after bbrp mggu lps brslin kot

wasalam, rasanya normal. ramai jugak saya dengar alami benda mcm ni sbb hormon . sebab saya pun alaminya sekarang ni.

Sy beli tanamera la apa tk jalan jugak, mmg kene tunggu bsalin, anak dh besar hormon dh stabil, dia hilang sndiri🤣

normal.. tiak hitam muka kusam.. kuar baby boy. sekarang dah 6 bulan, hilang dah. xtau bila masa hilang 😂

Klu sy xde tips haha. Mmg mcm tu sis. Tp lepas bersalin nti mmg x hitam dh. Hormone jd mcm tu

Normal sbb hormon. Sental mcmana pun tak hilang. Lepas bersalin, hilang sikit demi sikit

Normal,sy pernah alami,elak pakai pakai ketat area ketiak,kerap sapu cream aatau losen

normal. biar je dulu.