Anggota badan gelap

Hai mommy² semua...ada x kat sini bilaa pregnant bdan jd gelap..means bukan satu badan cuma dekat celahan atau pelipat tu..leher ,ketiak,celah kangkang..ada x yg jadi gelap..saya awal² pregnant xdak pla jd gelap..tp bila masok trimester ke 3 nii..baru prasan yg ada part² gelap tu😪😂😂normal kaa..lpas beranak nanti hilang x🥵🥵#ingintahu #firstbaby

11 Balas

Sama le dgn saya dulu time pregnant. Paling ketara kat bahagian leher dgn ketiak. Sampai minta husband tlg tenyeh dgn span mandi pe sampai merah2. 😅 Tapi lepas bersalin hilang pulak. Maybe hormon time mengandung jadi camtu kot.

Sama saya pon mcam tu , warna badan jadi dh tk sekata , sebelum preggy elok sekata je cerah kulitnya , sekrang sesetengah tempat dh jadi gelap , but it’s normal , nnti lepas bersalin hilang lh

2y ago

hahaha ..kalau hilang bagus laa..jgn x hilang sdah...hilang gebu nanti🥴🤣

tgh alami sekrang ngandung anak pertama xrasa pon gelap² sebhagian mcmni. bila tgh ngandung ank ke2 ni jd gelap. rasa maluuu. hrap lepas bsalin kulit bdan jd elok dn sekata

🙋‍♀️! Celah ketiak and leher omg hitam sampai segan dgn shuben sendiri. Tpi org kata akan hilang kan harap betul la sbb saya ada jugak scrub2 tpi tk hilang2.

Sama dengan saya. Tak perasan sampai suami tegur celah leher dah gelap hahaha macam nak menangis je rasa, tapi orang kata lepas bersalin nanti dia hilang sendiri.

🙋🏻‍♀️ , celah ketiak jd itam . lps tue bulu cpt sgt tumbuh . cpt berpeluh . x selesa . 😂 .

2y ago

hahaha , btul tue . nasib baik masa hamil ni mmg serabai 😂 malas sgt nak bersiap apa semua . tp yg xtahan tue bau peluh sendiri , rasa nak sembur pewangi setiap minit . 😂😂 .

sama la..masa pregy leher hbis hitam..masa pregy girl saya jadi mcmtu..perut pn hitam..lpas bersalin ok...

sama macam saya ...lps beranak nt akn hilang

Normallah tu, hormon.

samaaaa...