Mcm Jerawat tp Gatal

Salam nk tye .. normal ke kalau sebelum ni tak pernah ada jerawat .. tp skrg kandungan dh masuk 8 minggu ..naik jerawat kecil2 dkt dahi dn pipi plus gatal2 ?ni First baby saya

2 Balas

Waalaikumusalam.. Normal tu sis.. Saya hbis naik gatal bintik tu dkt muka dgn perut masa awal2 preggy.. Kjp hilang kjp naik lagi ..😅Saya dh masuk 21week ni still ada lagi gatal sikit2 di muka ..

5y ago

Saya biarkn je sbb nye kjp naik kjp hilang ..😅 Mybe xteruk smpai berkudis ke xpowm melarat ke apa sbb xgaru .. Klau sis naik bnyk ke teruk ke better cek tkut ekzema..

pembawakan