Pregnant 28weeks tpi uri still dibawah..

Salam nk tnye mumy² dlm nie..sye skrg tgh pregnant ank no 4..28weeks ++ pergi check up dktr ckp uri sye xnaek lgi..spe² ade xpngalamn mcm sye nie..risau lh..

2 Balas

Sy pregnant anak ke 4 jugak & 26 week masa buat detail scan dktr cakap uri kat bawah. 28 week dktr nk buat detail scan semula. Risau jugak ni. Ada rasa x selesa x bhgian bawah?

5mo ago

Sama la Sy prgnt no 4.. Ha ah.. rasa senak je kt bwh tu kn.. pergerakan pn terbatas..

Sy masa 21w doc ckp uri kt bwh.. td scan 27w++ pn masih kt bwh then doc KK refer pg hospital 🥺 Hrp sgt nti dkt nk bersalin Uri naik semula..