Perubahan hormon

Salam nk tnya momies2 smua ad x spa yg breakout terok,ad xap2 yg blh kurangkn sikit bintik2 jerawat sbb gtal,sy pregnt ank no3 yg jd terok...maaf bertanya

3 Balas

sama la... belakang badan naik jerawat.. bahu dah macam sakit kulit pulak tengok ny.. gatal plak tu.. dengan muka naik jerawat Yang macam nanah tu.. adoii.. anak no 3 jugak...

6mo ago

sme.. anak no 2 kat blkg bdn je.. smpai dktr tny skit bejangkit ke.. sy ckp alahan mngndg.. anak no 3... tnpa segan silu dy naik kat blkg kat bahu kat pp.. nk kluo rse x yakin.. ahhahahahaa

saya. habis muka bdn jerawat naik. bdn kaki gatal2 berkuping. haha redha je la.

7mo ago

tula kan redha jer kdg2 segan nk kluar g mna2 sbb ade yg memerhati..😅

sy pakai produk mama choice best hilang jerawat