buka buku pink

sy nk tanye. bilaa bole buka buku pink yaa. sy bru 4week.. #ingintahu #firstbaby

7 Balas

sy dua kali buka buku waktu 8 mggu sbb doktor nak monitor dr awal tp awk boleh call kk yg dekat dgn awk utk set appointments dorg yg decide bila awk boleh buka buku sbb sekarang lmbt buat appointment lmbt dpt buka buku pink sbb byk baby pkp 🤣🤣

3y ago

waaaa. hahaha kne cpt book nii. sbb byk baby pkp😂😂

Tmpt sy 11/12 week bru bole buat..mse 8 week scan swsta dlu n then tnye nurse kk bile bole buat.. Nti smpai masa dia akn call untuk kte dtg buat buku.. Skrg kena booking dlu sbb ramai ibu hamil 😊..

3y ago

2d biasa Rm45

Kalau puan betul2 pasti kandungan puan dah 4w, puan call kk utk booking buka buku pink. Setiap kk lain. Ada yg 4w dah boleh buka buku. Ada yg 9w baru boleh buka buku

3y ago

klau nk lebih detail cuba call kk tnya berapa bln bru blh bukak buku pink lagi senang

kalau tmpat sy 8week..tp kk sni nk kan scan dri klinik swasta dlu utk tgk janin..tmpat lain sy tak sure plak..

8 week pun da okay. time tu kbiasaannya da ada kntung n degupan jntung.

sebelum 12week

12week