Dah vaksin ke?

Salam, nk tny ada tak kt sini yg pregnant dh vaksin? Ok x lps vaksin? Side effect lps vaksin tu.. Sy br 13weeks, vaksin sesuai 14weeks ke atas kn.. Korang yg dh vaksin ms week berapa? #ingintahu #vaksincovid

30 Balas

Saya vaksin dos pertama x tahu dah pregnant 4 weeks. Bila dh nak ambik 2nd dose perasan period dh lewat 2 minggu. Last2 1 hari sebelum vaksin ke 2 saya scan di klinik dh nampak kantung baby. Alhamdulillah doktor ckp boleh ambik 2nd dose esoknya rezeki saya terima pfizer. Smp skg alhamdulillah baby dan saya sihat. Cuma lepas 2nd dose demam 2 hari. Kemudian dh ok. Now 9w2d. Alhamdulillah 🥰