Dah vaksin ke?

Salam, nk tny ada tak kt sini yg pregnant dh vaksin? Ok x lps vaksin? Side effect lps vaksin tu.. Sy br 13weeks, vaksin sesuai 14weeks ke atas kn.. Korang yg dh vaksin ms week berapa? #ingintahu #vaksincovid

30 Balas

sy vaksin kandung 20mggu..dose pertama takdk kesan apa2..dose kedua dmm saket tempat cucuk tu ja..dmm pon sehari ja..alhamdulillah takdk berlaku bnda yg terok2😊

Sy vaksin pfizer masa 23week..ok je cuma lps cucuk rasa letih n penat sikit..balik tdo lps tu ok..kt bahu tmpt cucuk tu ada lh rasa lenguh2 2 3ari normal lh kn.

saya kandungan ke 3 , anak pertama . belum vaksin sbb dokter sarankan 14 minggu baru vaksin . now dh 13week 2 days . minggu dpn masuk 14week saya pegi vaksin .

3y ago

dah pergi vaksin ke sis? macam mana?

Sy 9w vaksin 1st dose. ok je cuma lenguh sikit kt tmpt inject. 2nd dose masa 12w pun ok je. effect sama, rasa lenguh kt tmpt cucuk. lps 2 3 hari dh ok

hi dear 😊 sy 21weeks baru pergi vaksin .. Alhamdulillah smua okay xda sakit apa pun ,done 2nd dose juga .. skrg 25weeks 1days

Sy 14w1d, vaksin 1st dose. Ok jer.. Da kebas sikit area kna jarum. Cepat penat n mngntuk slma 3-4 hari lepas tu ok 🤗

sy mau masuk 23week alhamdulillah suda dose1 nanti tanggal 28 sy dose2 kesan smpingan sy gatal' sama demam ja sis

sy 13w dh vaksin 1st dose.. alhamdulilah ok jer .. lpas vaksin tu tgn rase berat .. esok pagi bangun ok dh ..

sya 10minggu dh vaksin...tpi bru satu dose..alhamdullilah stkat ni ok..cuma mula2 je ade sakit kpla skit...

saya dh selesai kedua² dose pd 7miggu..skrg dah 12 minggu.. alhamdulillah xda apa² effect .sinovac