Baby Dekat Nicu

Salam nk tanye.. Klau baby pramatang dkt nicu apa perlu kita buat selain supply susu bdn? Sy x tw nk tnya kt sapa.. Sy google tgk baby tu bole kita pgg..bole kita bg susu.. Tp sy tgk ank sy dlm inkubator tu sy x tw nk buat apa selain tgk... Baby sy pramatang 33weeks 4 hari..

6 Balas

bby sis dekat level mana sdh? kalau dekat level 2, nurse akan suruh tukar lampin,bagi sya tolong tukar lampin tu pun dah happy 😍😍😍

5y ago

Ooo okay sis, doa banyak² je supaya semuanya di permudahkan..