Baby kick

Salam, nk tanya..esok sy akan start kira baby kick. Tp sy dh stat observe & kira baby kick dr minggu lps. Cuma sy risau sikit sbb 3,4 hari awal2 sy observe baby byk kick.. stat semalam & hari ni baby x mau kick. Td dh cek jantung baby (rutin checkup) semua ok. Dh tanya nurse, nurse kata mungkin sy x perasan. Sy risau sbb esok dh kena stat kira & tulis dlm buku pink. Any idea?

1 Balas

baby ok je tu. dia tak kick maybe tgh tido. tggu mlm nt tgk dia aktif tk