kira baby kick

hy mommies .. saya dh 27w4d … bila kne start kira kick dkt buku pink ya?.. nurse blom ajar .. next apoointmen 30 weeks nnt #firstbaby #ingintahu

9 Balas

saya 27w 5d lebih kurang dengan awak tapi saya dah start kira baby kick . doctor suruh kira je dia cakap lagi berapa hari je pun nak 28w 😂 harini first day saya start kira

Nurse sy ckp start kira 27 weeks tp kira sndiri tak perlu catit. 28 weeks bru start kira n catit dlm buku pink.

Biasanya 28w.. saya 30/8 ni appointment untuk 29w lebih. Diorng nak ajar kira kick dah masatu.

standard starting from 28weeks. tapi ada jgk tempat yg start from 30weeks..

boleh call pihak kk puan...tkut dorg terlupa..sepatutnya 28 weeks

Tempt sy 28 weeks.. Tgk tempat rasa eh

tempat sy dia suruh start kira 28wk

Mula 28w sampai lah bersalin nnti

Sye nurse sruh kira 28 weeks