Selangkangan bayi gelap & nmpk kulit mcm bintik2

Salam nk tanya kenapa kelengkang bayi 6bulan sy smkin hari semakin nmpk gelap menghitam? N then boleh nmpk bintik2 kulitnya dengan jelas kt bhgian klengkang tu ya? Muke putih cerah je. Pampers tk sesuai? Diaper cream yg kne tukar? Mandian @ kne sental sikit mase mandikan ya? Sy mndikan sabun smua bhgian sama je 😅 tk tau mcm mne nk solve. Normal ke ? Lps tu knp muke nmpk cerah bahgian badan lain smpai skrg tk secerah muka ya? Maafnye sy first mom

1 Balas

Sis ank kita sma klengkang nya hitam..dh tukar brand pmpers pn sama je..stopkn apa2 cream kt bby pn sama jga x da prubahan..x thu laa nk buat apa dh..dia start hitam pn umr 6 bln skrng dh 9 blan sma jga..

1mo ago

Sya pkai brand bzu bzu n seba med tpi skrng mmng dh stop..cma pkai losyen je..