Pregnant 7w

Salam. Nk tanya ibu2 n bakal ibu. Ada x y pregnant 7 minggu tp xde alahan or morning sickness. Pastu breast pun x sakit. Keputihan kdg2 je keluar. Normal ke x ye. Risau pulak sbb x g scan lg 😌

2 Balas

jgn risau dn bersyukur xde Alahan sy 7w .. awal2 mual loyah pgi je dah 6w.. pagi petang . bau ikan goreng masak2 smua mual.. parfum.. terkadang muntah klo perut kosong sbb tu sy kerap kan makan .. wlopun skit.. kencing2.. dn juga cpt lapar.. cpt kenyang . gas/Angin berlebih dlm perut smua xselesa.. tp xpe jnji baby sehat.. smoga d permudahkan urusan kita.. klo sy dh scan 2x mula2 masa 4w xnmpk ap pstu 6w. dh nmpk heart beat.

Normal je. First pregnancy saya dulu takde pape alahan sampai bersalin. Selera makan je kuat, pukul 4 pagi pon cari makanan