Rambut baby gugur

Salam nk tanya.. Ada x anak mummy dalam ni yg rmbut dia gugur msa bayi? Anak Sy prmpuan usia 9 bulan.. Sy perasan lepas mndi nk minyak kn rmbut dia.. Ada gugur sikit lekat kt tangan. Sy dh mula risau. Xthu sameada normal atau tidak. Spe ada mengalami msaalah begini blh share x😥 perlu ke bawak g check up klinik?

2 Balas

Sis dah botakkan dia ke? Anak saya masa umur 2 bulan pun banyak rambut gugur so saya botakkan sekarang rambut dia ok