Rambut baby gugur

Salam nk tanya.. Ada x anak mummy dalam ni yg rmbut dia gugur msa bayi? Anak Sy prmpuan usia 9 bulan.. Sy perasan lepas mndi nk minyak kn rmbut dia.. Ada gugur sikit lekat kt tangan. Sy dh mula risau. Xthu sameada normal atau tidak. Spe ada mengalami msaalah begini blh share x😥 perlu ke bawak g check up klinik? #firstmom

2 Balas

Pernah botakkan baby tak masa lepas lhir? Kalau tak pernah, normal untuk baby gugur rambut yang dari asal dari kelahiran.

Kalau masa lahir tak cukur normal dia akan luruh sendiri