NSFW (SENSITIVE PHOTOS)

Salam.. nak ty lah kt admin, lately ni byk gambar² yg bg sy agak meloyakan tekak. Fungsi NSFW tu dh xde function lg ke cmne?? Tlg lah mommies² sekalian.. kesian lh kat ibu² yg tgh mengalami morning sickness kt dlm group ni.. Agk² lh ye klu nk post gmbr yg mcm tu. Gmbr² tu sbnrya bkn utk tontonan umum, tnjuk kt doctor org yg lebih pakar.. Allahu... Bertimbang rasa lah sikit..!

2 Balas

Maybe sis boleh bagi feedback kat admin pd bahagian feedback apps