pedih ulu hati

Salam nak tnye lah.. Cm mne nk hilangkan pedih ulu hati ni. Dye jdi lps makan skit smpai ssh nk nafas

4 Balas

Saya pun selalu mcm tu,dah la skrg susa nak control nafsu makan,cara dia sy duduk menegak,kalau baring bagi tinggi bantal..lama² ok..

Mkn jgn byk trs atau cpt sgt. Tk hadam and time mkn lps mkn tegakkn bdn. Sendalkn bdn dgn bantal time ddk atau mkn

Makan sedikit tapi kerap. Elak caffeine, makanan pedas, masam dan makanan berempah. Try minum susu.

5y ago

🙂👍

Makan sedikit tapi kerap. kurangkan makanan pedas..selepas mkn duduk dulu dlm 10 ke 15 minit...

5y ago

Ok sme2 😘