Ubat tambah darah

Salam hi ,nak tnya siapa tahu nk mkn apa utk tmbh drh,jus ke xkesah. .sy mkn semua jenis ubt tmbh drh xbole msk .semua muntah blk trmsk maltofer 😭 hb sy rendah sgt pening kepala

5 Balas

Saya makan ubat tambah darah new obimin, tiap kali makan rasa macam nak demam panas satu badan, saya ada amalkan jus mamariam kdg makan buah jambu batu dgn sayur hijau

1y ago

terima kasih sis ,amin amin moga² kita mommy² sihat dr sebarang penyakit🥰

sye pun jadi mcm awak sekarang.. sebelum ni X de makan ubat tambah darah Okey.. bile makan terus muntah2😅 Smpai demm .. Sye dah kerap muntah2 dah..

1y ago

itu la.. lps mkn tu ke thn dulu..Klau X kluar blik..

mkn hati ayam..xkisah goreng pn blh ..sup blh,celup tpung pn blh ..blh jgk ambik buah jambu batu kosong,.

Try la minum ubt tu dgn jus oren marigold tu

1y ago

sy dh try sis . maltofer sblm ni mkn okay ..dh msk 11weeks ni xleh nk terima ubt semua tmbh darah 😭

boleh amalkan ni ☺️