Biasa alahan kandungan sampai brapa bulan

Salam nak tnya mommy² biasa alahan sampai kandungan brapa bulan yer?

5 Balas

Depend sis, ada yg 1st trimester je, ada yg sampai nak bersalin pun ada. Yg bernasib baik, tak kena langsung alahan

Sy dah nak masuk 5 bln tpi msih ada alahan. Msih xdpt msuk dapur, xdpt telan masakan org. Mesti msak d rumah. 😂

depends pde ibu2..mcm sye yg first smpai nk beralin..ke 2 5bln++..smpai gastrik la.

Depends.. sy dalam 4 bulan camtu. Kakak pulak 7 bulan masih muntah teruk.

Sy smpai 14weeks. Kurg dh muntah alahan