tnya

Salam... Nak tnya ibu2 preggy... Sy skrg kira 5weeks klu ikut tarikh las period.. Da 4 kli chck 2line tp sy x alami apa2 alahan... Perubahan pn blm lg.. Cuma kurang selera mkn... Ada ka yg cm sy jg?

2 Balas

saya masa awal preggy takde alahan jugaa. cume kurang selera makan . takde muntah2 . bersyukur sangat alahan tak teruk . so normal ye mommie kalau takde alahan . jangan diminta , nanti menyesal 😆.

Kalau sy sis, 5weeks tu belum keluar sangat alahan2.. 5weeks badan rasa letih2 dan lemas. Tapi bila dh masuk 7 weeks mmg macam2 alahan keluar dan kembali normal wktu usia kehamilan 3 bulan.