mungkin ka?

ank dh 1thn lbih & sy blm period..nk tumpang tnya..kemungkinan utk pregnant tu da ka?sbb prnh t'bc jgk komen ckp blh pregnant klu mcm tu..da mommy² dlm ni yg da pnglman mcm tu?klu da blh share x? plus sy da bc artikel ckp normal klu blm period lg sbb tu natural birth control..thank you in advance.. #curious

1 Balas

Assalamualaikum, OK ni pengalaman saya ank dua, lepas besalin ank sulung, haid datang masa Umur dia cukop setahun, lpas haid ja auto lekat terus, pastu ank nmber dua pon sma, cukop setahun baru datang, baru bln 8 yg lpas cukop setahun, bila habis ja haid, auto lekat, sekarang otw nmber 3

3y ago

hi sis..congrats sis preggy lg..ni sa blm da rezeki lg sbb haid blm dtg²..bestnya sis ank ckup setahun trus dtg haid..ni sa ank dh 1thun 5bln+ msih blm dtg haid..rsau da jgk ni sis..tkut da mslh haid @ pa²..sbb sa sblm preggy dlu mmg da mslh haid..mkn supplement utk atur haid bru la lekat..skg blm brani nk mkn supplement blik sbb ank msih myusu bdan..hmm..anyway, thanks for sharing 😊