Baby songsang 36minggu

Salam hi ✌🏻, nak tnya baby saya songsang 36w, next week jumpa dr pakar.. ada harapan lagi tak untuk baby memusing kembali kepada keadaan asal sebelum bersalin secara semulajadi? #firstmom #pleasehelp

1 Balas

Ada mommy..baby sy pun dua2 songsang dulu..masuk 37w baby start memusing..sentiasa pujuk baby..pastikan kedudukan kepala baby & sapu lembut pada perut ke arah bawah..sentiasa borak bgtau baby minta dia kembali pada kedudukan..nanti nak keluar senang..hehe..dulu sy selalu buat sapuan lembut tu sambil baca surah mariam & surah yusuf..lepas tu sambil zikir ya latif..tiap kali lepas solat sy akan buat..in sha allah..semoga dipermudahkan urusan mommy & baby🥰

2y ago

Pleasure mommy ❤️❤️❤️ always positive okayy..stay happy..baby boleh feel apa yg ibu feel..semoga dipermudahkan urusan mommy & baby🤲🏼❤️