Morning sickness dan gatal di leher

Pregnant 9weeks 4days..second pregnancy..masih mual and loya and sangat sensitif dengan bau..especially tumis bawang🤮..tapi terpaksa tahan sebab nak masak untuk anak 1st baru nak masuk 2tahun bulan 2 ni...mood pon sangatla swing n nak buat ape2 pon xda mood..rasa mencabar pregnant yg ni😂... Betul lah orang cakap setiap pregnancy tak sama huhu...yg first ok mabuk sume xada..aktif je...huhu...sekarang ni ngan kulit muka kering leher jd hitam gatal..sabar jela..ada tak mummy yg mcm sy gatal kat leher time pregnancy? Husband pon dah tegur makin teruk..stress rasa hmm...

1 Balas

saya tak gatal dekat leher tapi naik hitam bertompok..alahan tu tak payah cakap..dah 5bulan tu kadang ada jugak celah nak muntah..awal memang teruk,bukan setakat tumis,bau minyak wangi yang kuat dan lepas tu naik kereta pun muntah..sepanjang hari pulak tu muntahnya..

4y ago

semoga dipermudahkan semua urusan kita.. 😊