appointment dgn KKIA

Hi salam nak tny sebab I baru first time ada appointment dengan KKIA next week. Nak tny diorang akan bagi MC ke? Or kita kena ambil cuti kerja?

7 Balas

Biasa dokter bg mcm surat kita terima rwtan/dtg klinik je. Tpi xtaula semua kkia mcm tu ke tak. Try tye nurse/ dokter masa cek up nanti

Nurse bg time slip..kalo nurse xtny,kita la kena minta...husband tmnkn sy pon,husband dpt time slip..

Biasanya bg time slip je. Nnt bawa sekali sample urin setiap kali check up bulanan😉

Mintak or tnya time slip kt dorg nnt...

biasanya time slip ja depa bg

tak dapat mc. time slip saja

timeslip je blwh dpt