Bayi kerap buang air besar

Salam. Nak tny. Normal x taik bayi pekat macamni? Baby baru masuk 3 bulan. Sehari selalu berak 3 4 kali.

Bayi kerap buang air besar
4 Balas

sma anak sya pn asal susu berak.. kdng 4,5 kli berak dlm sehari.. tpi dia meragam lepas minum susu.. skrng guna susu similac free laktosa.. tpi najis x cari sngt.. balik tukar susu x thu mna yg sesuai..

Xpasti sis. Anak sy plg byk pun berak 2 kali sehari. Tu pn bkn hari2. Selalu sekali sehari.

Normal je tgk.. Sblum ni dia berak cair ke. Mgkin ada tukar susu ke

3y ago

Yg penting xsembelit xde darah ok la tu sis..

Sis dah check tak sebab apa ?