Berak bayi

Hi, nak tanya normal ke bayi nak masuk 6 bulan berak 3 kali dalam sehari? #firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Balas

eheheheh sama la kite😂 baby saya Alhamdullilah dah masuk 6 bulan ni... dia berak 2 kali sehari (banyak).. kadang tu sekali sehari (banyak)... haritu check di KKIA nurse kata ok je... asalkan dia xde pelik2 najis tu... and baby x meragam... 👌👍... sebb kita bagi baby makan puree kan... cepat hadam... yg penting breastmilk kene banyak bagi atau siapa yg guna susu fm.. bgi susu fm...

2y ago

tapi kalau ade nampak pelik2 dalam najis tu... cepat2 pi hospital ya sis❤️.. contohnye mcm ade merah merah ke... atau kelabu kelabu ke.. ha tu bahaya😵