rabu

salam. nak tanyak pendapat. kalo pegi cek pregnant dekat klinik boleh tak ye masa PKP ni? sapa ada pengalaman?

18 Balas

Boleh saya baru pergi check tadi, tapi klinik hadkan beberapa org je boleh masuk, dan jugakkk ubat pun tk ambik di dlm clinic dah, dia buat di luar. Ketat dah skrg, semua ok.

Boleh je.. sy bru g check up harini.. jgn risau.. semua lgkah2 keselamatan mmg ketat kt kk skrg.. balik terus mndi salin baju la..

Pastikan safety 1st.. Pakai mask dan hand sanitizer. Klu demam/krg sihat tak yah pegi. Call kkia utk appointment baru.

baru je smlm pegi checkup..diorg bg pesakit je masuk..peneman tunggu luar, besok nak pegi minum air gula pulak

Saya tk berani lgi nk g kk.. Sy tunggu covid ni reda..For now just stay at home and jaga kandungan baik2

4y ago

Saya memang akan pegi cuma lewat sikit laa , sebab saya kat rumah sendiri , saya dgn suami pjj , dia tak boleh balik tu yg jadi masalahnye , tapi memang akan pegi checkup

Samala saya. Memandangkan PKP dilanjutkan lagi, 7/4 ni appoitment kat kk. Risaunyaa nak kelua rumah.

Boleh... Kkia mmg dibuka spnjg tempoh pkp..cuma pastikan pkai mask yee

sya bukak buku pink kkd..29hb ni appointmnt kkia plakk..jumpa doc

checkup kene proceed sis.. melainkan missy kate bleh postpone

Boleh, kalau ada sekatan tunjuk ja buku pink tu, xda masalah