hospital wanita dan kanak kanak kuala lumpur

Salam. nak tanya.bangunan wad bersalin HKL tu dah buka ke? Ada x ibu2 yang dah bersalin Sana atau dah set apoinment Kat Sana?

6 Balas

Sy dh gi tanya hari tu.. Due patutnya 16/9 ni. Saja tny siap2x. Tp pegawai yg jaga kaunter pendaftran tu ckp, hospital baru tu beroperasi secara berperingkat. Skrang ni ada beberapa kes je baru direfer ke sana. So buat masa ni mmg kena bersalin kt tempat lama je.. Tak bukak lg untuk ibu2 yg plan nak bersalin kt sana.

Kalau tak silap, terbaca hari tu untuk bahagian bersalin start November tahun ni. Buat masa ni masih guna bangunan hospital bersalin yg lama.

Kan, saya pun tertanya2..try google mcm info tak berapa clear samada bila yg betul2 beroperasi..

Klu ta slh aritu msuk berita da beroperasi ..

Belum beroperasi sepenuhnya lagi

Cer tepon n ask sis