Bersalin Di Hospital Wanita & Kanak-kanak KL.

Salam moms.. Ade x moms dkt sini yg pnh bersalin dkt hospital wanita & kanak-kanak yg baru tu? Blh share x kos wad + bersalin and experience bersalin dkt situ. Sy due bln 2 ni. Planning nk bersalin dkt situ. Please ya moms. Thankss ?

1 Balas

Saya selamat bersalin Kat sana bulan 10 tahun lepas.memang terbaik.staf n dok Sgt mesra n membantu. Suasana hos sangat selesa privacy ckit.kos saya x pasti sbb saya guna GL suami

4y ago

Oh yeke.. Thankss sis ☺️