ada tak i pregnant

Salam nak tanya ye.last period saya january 23 sampai 30...february x period ..sampai hari ini pun x period .bila i test guna stick tu negatif..bila check guna garam dan gula guna urine symptoms macam positive ..biasa pregnancy check bulan ke berapa ye.?. Terima kasih..

7 Balas

klu saya bgs p klinik trus..sbb td saya cek bulanan..ada yg bru bt pregency test sbb 4bln xperiod..nurse pesan klu dh 2bln xperiod bt pregency test trus utk pastikn mgndung atau x..

Gunalah lagi upt check, sbb sometime nak dapat ketepatan manual tu susah. Kalau still negatif boleh pergi klinik cek dgn doc..

Biasa kalau doc dia akan tanya bila last 1sat day period. Biase nye kiraan nye dari 1st day period tu.

Sis boleh guna clear blue utk confirmkan kandungan..kalau pregnant dia tulis pregnant sis..😊

Better sis gune upt..tu lg cpt resultnya...

Gi jer klinik klu dah delay sngt period

Upt ade.